Зареждам страницата

Стани партньор на bgspeditor.com


Стани партньор на bgspeditor.com

BGspeditor.com развива своята дейност в областта на спедиторските услуги като си партнира с огромен брой фирми от транспортният бранш. Наша основна цел е да задоволим всеки вид търсене като едновременно с това предложим на клиента най-изгодната цена за търсената услуга.

Ето защо продължаваме да разширяваме мрежата от партньори с които работим и ако вашата фирма се занимава с превоз на товари и / или автомобили и желаете да си партнираме и изпълнявате наши заявки за транспорт в чужбина бихте могли да ни пишете през формата за контакт или ни позвънете на телефон: 0889 51 63 03

Също така интересите и контактите ни не се свеждат единствено до транспорт на хора, товари и домашни любимци, но също така сме предприели действия по изработката на онлайн борса за животни и по-точно домашни любимци. Ако вие сте собственик на развъдник или зоо-магазин ние можем да публикуваме животните които продавате и така те ще достигнат до крайни потребители не само от България, но и в чужбина тъй като сайта има и версия на английски език.

В момента приоритетно търсим фирми за транспорт на автомобили с единични или двойни платформи от Северо Западна Европа до България като също така имаме заявки за транспорт на коли от България към страни от Западна Европа. Условията които предлагаме са изключително атрактивни и се договарят индивидуално с всеки партньор.

Търси

Национален маркетплейс shoppingbulgaria.com
Архив