Зареждам страницата

Новини


Работа в Германия и Австрия като социален работник или личен асистент

Фирма Момтрейд ООД предлага работа като социален / личен асистент и домашен помощник в Германия и Австрия. Фирмата разполага с всички необходими лицензи за осъществяване на дейността и организира обучение на служителите преди заминаването им. Момтрейд ООД осигурява транспорт на служителите си до работното им място, така както и връщане до домовете им.

преди 5 години
Теди Русева
Превоз на автомобили от западна Европа с автовоз или единична платформа

Ако сте закупили автомобил от страна в Западна Европа и не желаете да го транспортирате до България на собствен ход се нуждаете от нашите авто-транспортни услуги. Ние предлагаме транспорт на автомобил с единични или двойни платформи, както и цели композиции - Автовоз.

преди 5 години
Теди Русева
Транспорт на домашни любимци в Европа

Ако вашият домащен любимец трябва да бъде превозен до определена страна в Европа ние работим с лицензирани фирми за транспорт на животни и гарантираме, че животното ще бъде транспортирано при минимален стрес и максимално бързо до крайната дестинация.

преди 5 години
Теди Русева
Търсите надеждна фирма за международен транспорт?

Свържете се с нас или публикувайте заявка за превоз в нашата транспортна борса и вашето запитване ще бъде препратено до нашите партньори и транспортни фирми в страната. Така в кратък срок ще получите най-изгодната оферта за международен транспорт, а чрез нашата система за проследяване на товар в реално време ще виждате нейното местоположение.

преди 5 години
Теди Русева